Buurman & buurman: seizoen 1- 20

Dit is een serie #korteverhaaltjes (#turboverhalen) over de twee #buurmannen/#vrienden.
De namen van de karakters zijn: Buurman (heeft geld), buurman (altijd blut, jankt/manipuleert), Liefde (vriendin van buurman), buurvrouw (honden- en kattenfokster), Vriendin van vroeger (kent buurman al 30 jaar) en Buurvrouw (de verteller van deze verhalen).


Buurman & buurman (seizoen 1 - 20)

Eindelijk hoort buurman er bij. Hij heeft Liefde in zijn leven. Nu is buurman niet meer alleen. Al klaagt hij nog steeds steen en been.

Hij moet nu Liefde alles geven. Aandacht en ook geld. Geld heeft buurman niet. Dus hij appt naar Buurman alle dagen om om geld te vragen.

Liefde moet ook wonen. Liefde heeft geen cent. Dus... Liefde trekt bij buurman in.
Vriendin van Vroeger helpt verhuizen, sjouwen trappen op en af. Liefde kan helaas niets dragen en buurman klaagt en piept: "mijn rug doet vreselijk zeer. Sjouwen kan ik écht niet meer".

Buurman en Buurvrouw zien het vanaf een afstand aan. Zij zien buurman met Liefde ook naar buurvrouw gaan. Nu zijn die drie ook vrienden. 

Als buurvrouw op reis moet, zegt buurman: "ik ga jouw dieren doen". Vriendin van Vroeger besluit te helpen, want buurman is en blijft een oen. 
Nu hoeft Buurman niet te gaan, want buurvrouw ziet hem niet meer staan. Zij heeft tenslotte buurman als vriend en Liefde als vriendin. Alle dagen zijn zij samen en gaan gezellig overal, op buurvrouws kosten, heen. 
Wanneer buurvrouw is vertrokken is er een klein probleem. De auto van buurman is weer kapot en op buurvrouws scooter gaat hij daar écht niet heen.
De tekening is speciaal voor deze serie turbo verhalen gemaakt door #VampireMeerkat en hierop rust copyright.


Buurman & buurman/21
Dit verhaal is niet fictief, de genoemde buurmannen bestaan echt.

Oppassen: GROOT dierenleed/1
Als dieren lijden... buurvrouw uit de serie verhalen: #Buurman&buurman

Buurman & buurman/1
Het allereerste #turboverhaal over 2 buurmannen is niet fictief zij bestaan echt en de personen en overeenkomsten zijn zeker niet op toevalligheid en wel degelijk op waarheid gebaseerd.

Stories: Kaka en Kssst - deel 1
Een serie korte verhaaltjes over verboden #vriendschap

Stories: Till - rotstreken (deel 1)
Een serie turbo verhaaltjes over de echte Tijl Uilenspiegel #Till genaamd.

Comments

Popular posts from this blog

De dood voelt zich rijk

Wat is een #vissenhuid?

#gedicht #Reintje-de-Vos - deel 1